BelliDanca

Accept me for who I am

EN CHANS TILL

Publicerad 2011-08-06 00:52:31 i Allmänt,

här sitter jag kl 00:42 kan inte sova, kan inte villa mig, vill inte tänka förmycket  men kan inte heller låta bli att tänka.
Om du gav mig en chans till jag lovar jag hade varit den tjejen du drömde om, jag skulle börja kriga för dig, skulle börja vissa mina känslor mer. ALLT JAG BER OM ÄR EN EN EN CHANS TILL med dig och med livet.
Ja saker vi har sagt till varan har gjort ont och har varit svåra att glömma.
men jag kan inte glömma hur jag känner för dig, du får mig att bli levande vilja göra galna saker, prova på nya saker som jag aldrig har gjort innan, du får mig att skratta, du får mig att må bra och vara stolt för saker som jag har gjort som är bra.
jag älskar att se när du sover, du ser så sårbar ut, så liten och oskyldig. dina andetag är lungna och jag njuter av att se på.
jag gillar att se när du är glad, när du skrattar hahaha ditt skratt dödar. jag gillar att se dig konsentrerad, du e lite läskig när du är arg men tycker det ser sexigt ut på dig hahaha.
stunderna jag har varit med dig har varit sjukt roliga och dom kommer jag aldrig glömma, jag kommer faktist inte glömma något med dig ALDRIG,
jag älskar att se på när du ska försöka dansa haha det ser så roligt ut. det finns ingen som dig
NO ONE LIKE YOU <3

Om

Min profilbild

Belinda

En tjej på 18 år som gillar att ha roligt :) älskar att dansa och älskar att hitta på nya bus :p <3 <3 <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela