BelliDanca

Accept me for who I am

Kläder

Publicerad 2008-09-22 15:49:51 i Allmänt,

Imorgon ska min klass fotas och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jag brukar alltid göra så stor väsen om vad jag ska ha på mig men  nu vet jag inte vad jag ska ha på mig. kanske en tunika bror på väderet ju eller något enkelt. Äh vi får se kanske ett par nya byxor och en ny tröja. som sagt vi får se. Jag vill bara säga att flickor mellan 14 och 15 år som är intreserad av fotboll som bor i Malmö ska gå in på www. Eriksfaltsff.se och titta för ett nyt tjejlag är inte dumt och Eriksfälts ff är ett trevligt ställe för ungdomar imelan 14 och15 år. och för er andra med men mellan 14 och 15 så blir det ett damlag någon gång och det skulle vara roligt

Kärlek

Publicerad 2008-09-22 15:42:21 i Allmänt,

Ja idag ska vi snaka om kärlek. vad är kärlek? Jo vi säger att jag träffar en kille och så tycker jag att han värkar intresant. Jag vågar inte titta på han eller prata med han för jag är räd att jag ska göra mort mig totalt . För jag är en sådan person som gör bort mig.
Men man ska bara vara sig själv i sådana lägen. Va stark och skämms inte för den du är och titta efter ett tag kommer kanske killen fram till dig och vill snaka och ni har det roligt. han menar kanske bara att ni ska vara vänner då är det bäst att kålla läget och fråga " jag vad tycker du om mig?"  eller " jag är inte säker men gillar du mig?"

Det finns så många sätt att fråga på och tro mig jag har varit med om  det en gång. Det var förfärligt denna killen var tre år äldre en jag och jag var så jävla kär i han så jag frågade och då sa han "  Jo du är snäll och sådant men jag vill lära känna dig" . Men vi blev bara kompisar och är kompisar nu med. Men mitt problem är att jag är fortfarande kär i honom och vad ska jag göra? jo jag ska prata med honom  och bäreta vad jag känner för han. Men glöm inte vad jag skrev skämms alldrig över dig själv. :)

Fotboll

Publicerad 2008-09-17 14:55:33 i Allmänt,

    Ja det är mitt gamla lag. Vårt lag lags ner för att det inte fanns tillräkligt med tjejer och att  dom inte årkade komma på matcher och träning. Men men sånt är livet. Nu ska jag utt och äta något så Hejdå

Välkommen till min nya blogg!

Publicerad 2008-09-15 16:36:08 i Allmänt,

jag älskar att skriva så jag skaffade mig en blogg.
Jag vill att andra ska läsa vad jag skriver.
jag vill att andra ska lära känna mig som sin bloggkompis

jag vill att folck ska se på mig som en bra människa :) det är vad jag vill

Om

Min profilbild

Belinda

En tjej på 18 år som gillar att ha roligt :) älskar att dansa och älskar att hitta på nya bus :p <3 <3 <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela